Micael Nicolas's Blog

December 25, 2013

Urarea mea: Hristos s-a născut, ci nu Crăciun fericit!

Filed under: Spiritualitate — Micael Nicolas @ 11:49

Nasterea Domnului Iisus HristosUrmăream aseară slujba Naşterii lui Hristos în direct de la Vatican şi m-am surprins gândind: Bre, astăzi s-a născut Mesia?!

Pur şi simplu pentru câteva clipe uitasem semnificaţia reală a Crăciunului şi vedeam cu ochii minţii doar reni, moşi şi toate cele, asta întâmplându-se tocmai mie ce rar nu-mi este dat să nu citesc vreun articol creştin în fiecare zi!

Aşadar vă urez astăzi, oameni buni: Hristos s-a născut, ci nu Crăciun fericit!

4 Comments »

  1. LA MULȚI ANI LINIȘTIȚI ȘI MULTĂ SĂNĂTATE !
    Noul An să fie spornic în tot ce faci !

    Comment by Liviu Bimbea — January 1, 2014 @ 17:26 | Reply

  2. În genere sunt o persoană optimistă şi sunt foarte puţine lucruri care au reuşit, de-a lungul existenţei mele de până acum, să mă doboare cu adevărat. Îmi place să cred… chiar şi atunci când sunt la pământ, că mai găsesc resurse care să mă ajute să mă pun la adăpost şi să supravieţuiesc. Cu toate acestea, am senzaţia în ultima perioadă, că primesc zilnic un extemporal la rezistenţă psihică, răbdare, perseverenţă, încredere, optimism. Aş îndrăzni să spun că azi am primit de-a dreptul o teză, prin urmare marţea a devenit oficial ziua din săptămână pe care aş vrea să o scot din calendarul meu. Nu aş vrea să rămână cineva, care citeşte ceea ce scriu, cu ideea că mă plâng. Nu, în niciun caz, blogul este pentru mine o modalitate de eliberare şi am să apelez la el oridecâteori voi simţi nevoia să mă mărturisesc. În plus… este sfârşitul zilei, sunt încă în viaţă, iar mâine dimineaţă e un nou început… când am să fiu din nou fresh, ca o panseluţă. Vă doresc o viaţă uşoară şi ca de obicei mă voi bucura să vă citesc opinia.

    Comment by Norberto N. Brock — January 23, 2014 @ 12:34 | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment