Micael Nicolas's Blog

July 27, 2009

1

Filed under: Frânturi de articole — Micael Nicolas @ 00:40

Acea fata imbujorata,plina de neastampar,entuziasm inocent si dulce care este expresia unei tinere indragostite de un barbat mai varsta,mult mai in varsta,incat o generatie intreaga ii despart,dar de care ea se indragostise fara sa vrea.
A fost frumos intr-un timp,ea geloasa pentru orice telefon misterios primit de el,pentru oricare alta femeie ce ar putea sa mai existe pe langa ea in viata lui.
Au fost simple copilarii toate acestea si ar fi ramas asa daca n-ar fi aparut in urma amorului resimtit de ea si a sexului practicat de el,un pui de om,o noua viata in pantecelui ei,un sentiment placut pentru ea,un act divin,o perpetuare a creatiei de demult,iar pentru el doar o alta banala problema in plus pentru un om imatur ca el ,care nici ca se va mai maturiza vreodata si nici va resimti bucuria misterioasa a primei licariri de noua viata ce se inchipuia in sufletul ei.
N-a fost sa fie,n-a vrut s-o ia de nevasta si nici avut-a vreodata ganduri serioase cu ea,ci doar fantezii sexuale ce le-a pus in practica fara vreo remuscare,fara vreo bucurie,fara vreo speranta,fiind pentru el doar o alta jucarie sexuala asa cum au fost zeci inainte si vor mai fii si altele undeva maine,asa ca la fel cum a vrajit-o sa se culce cu el,a si convins-o sa faca un avort.
Saraca de ea,habar n-avea semnificatia acelui cuvant,dalminteri sa realizeze cu adevarat ce insemna,asa ca a avut incredere in el si a stins scanteia ce deja luase forma de stea in universul celural al propriei sale fiinte si o data cu aceea scateie s-a anulat pe sine insusi,s-a sinucis,devenind ea insasi un cosmar cel traia cu ochii mari deschisi,privind in gol si pare-se in sinea sa,cautand lumina miracolului ce se scursese din ea,fara sa aiba ragazul de-a  o contempla,incercand sa auda si sa decrifeze chemarea la viata a acelui graunte de suflet lepadat.
Si uite asa,amorul s-a transformat si pentru ea intr-o placere masochista prin care se auto-flagela in semn de cainta oarba si rea.OK

Micael Nicolas

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: