Micael Nicolas's Blog

September 15, 2009

Oare fanteziile ne fac fericiti ?!

Filed under: Disecţia sentimentelor umane — Micael Nicolas @ 14:15

Femeia. Eternul mister care ne atrage pe noi barbatii .Sunt mai multe tipuri de femei pe lume,la fel cum sunt si de barbati,insa acum am sa despoi de tabuurile ne-zise,femeia aceea frumoasa de pica,cu trup apetisant si forme magice de poveste,nici prea slaba,nici prea grasa,doar plinuta ca muzele pictorilor renascentisti.

Oare ce te-ai putea dori mai mult decat o astfel de femeie cu pielea trandafirie care stie sa se imbrace,preferand cu preponderenta in sezonul cald rochita scurta,rosie sa atraga ochiul,sa exercite si mai multa presiune pe barbat,intaratandu-l ,aprinzandu-i simturile,facandu-l sa-si piarda capul si sa-si mute ochii pe altceva cu greutate,cu regret ca trebuie sa tina la eticheta,sa nu dea de banuit,daca nu in fata ei atunci in fata celorlanti ce s-ar putea afla intamplator imprejur,intr-un frumos joc al seductiei,al vorbelor gandite si al dorintei inflacarate de-a o atinge.

Au nu doara atingerea omoara visul si te arunca cu picioarele pe pamant ?!Atunci de ce s-o atingi,s-o profanezi,cand stii ca atunci toata vraja se va risipi o data cu formarea primilor broboni de sudoare,cand inca de la sarutarea buzelor vei ghici cu ce s-a infruptat la ultima masa,ca pipaitul locurilor interzise nu te va mai exubera ca atunci cand visai cu ochii deschisi la ceea ce acum deja strangi in brate,posezi,cautand disperat sa regasesti fanteziile cu ea,sa-ti iei un nou avant,sa te faci sa crezi ca asta -i tot ce ti-ai dorit si mai ales sa gasesti resursele de-a o mintii si de-a nu o dezamagi precum dezamagirea in care te-ai transformat tu si nu vrei sa-i zici !

Atunci n-o atinge,las-o sa-i infloreasca zambetul pe buze cand te vede,rosind usor si incalzindu-se aprope prosteste,gandind ca ai putea fi al ei in orice clipa,numai sa te cheme sau atunci cand la fel de intamplator te-ar atinge in treacat,zburator,infiorandu-se la gandul ca oricand am putea fi goi si inlantuiti in patul ,pe podeaua,pe masa sau in cada ei ! LOL !

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: