Micael Nicolas's Blog

November 30, 2009

Comunicat de presa “Vrem TVR Chişinău!”

Filed under: România nu uita, Basarabia e a ta! — Micael Nicolas @ 00:29

Vrem TVR Chişinău!Grupul de iniţiativă al campaniei de petiţionare “Vrem TVR Chişinău” colecteză semnături pentru petiţia cu acelaşi nume, la Bucureşti şi Chişinău, in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2009.

Grupul de iniţiativă al campaniei de petiţionare “Vrem TVR Chişinau” au lansat la 19 noiembrie o petiţie online prin care solicitau conducerii TVR şi autorităţilor de la Bucureşti şi Chişinău deschiderea unui studio teritorial al TVR la Chişinău. După câteva zile accesul la petiţia online a fost blocat. De aceea, grupul de iniţiativă a decis să colecteze semnături fizice pentru petiţia “Vrem TVR Chişinău”. Colectarea semnăturilor va avea loc la Bucureşti şi Chişinău.
Scopul acestei campanii este de a atrage atenţia conducerii TVR, conducerii de la Bucureşti şi Chişinău, dar şi a opiniei publice din cele două state, în vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru ca la Chişinău să fie deschis cât mai curând un studio teritorial al TVR.
Deschiderea acestui studio la Chişinău este absolut necesară pentru a oferi locuitorilor Moldovei informaţii obiective şi de calitate, precum şi ieşirea de sub influenţa post-sovietică în care se găseşte RM. De asemenea, TVR Chişinău ar contribui decisiv la schimbarea percepţiilor negative pe care anumiţi basarabeni le mai au despre România, datorită propagandei anti-româneşti de pe timpul URSS-ului şi a Partidul Comunist din Republica Moldova.

Toţi susţinătorii acestei campanii sunt invitaţi să vină şi să semneze petiţia la:

– Bucureşti, 30 noiembrie, cu ocazia lansării CD-ului “Uniţi sub Tricolor”, оn Club B52, ora 21.00, strada Popa Tatu, nr.4, persoana de contact Angela Grămadă,

sau la:

– Chişinău, 1 decembrie, cu ocazia Sărbătorii Marii Uniri, la ora 15.00 оn faţa Universităţii “Ion Creanga” (Kenfort), persoana de contact Sorin Becciu, tel: 069726403.

Articol preluat de pe blogul Angela Grămadă

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: