Micael Nicolas's Blog

June 23, 2011

Divina Comedie de Dante Aglieri în traducere de George Coşbuc

Filed under: Cărţile mele în PDF,IT & Programe — Micael Nicolas @ 06:20

Încredibil,câte informaţii de tot felul găsesti pe internet la liber,tot ce vrei şi ce nu vrei,tot ceea ce îţi trebuie ca să descifrezi aproape orice taină a acestei frumoase şi utile tehnologii este răbdarea ,pasiunea pentru ceea ce faci şi perseverenţa,şi este aproape imposibil să nu găsesti răspuns la vreun semn de întrebare sau la vreo nedumerire care îţi apare în cale.

Aşa se întâmplă cu mine în noaptea aceasta când fără să vreau dădui peste Divina Comedie de Dante Aglieri,în traducere de George Coşbuc şi foarte frumos prelucrată,se vede din prima că omul care a digitalizat-o este un profesionist şi îi place să facă lucrurile bine,de calitate,dacă tot se apucă de o treabă ! Sincer,apreciez nespus de mult astfel de oameni dedicaţi hobby-urilor lor,doar că această persoană cu suflet frumos,nu se ştie din ce raţiuni şi-a codificat lucrarea,astfel că bucuros şi nerăbdător să o încarc pe Scribd spre a o împărtăşi tuturor aşa precum m-am obişnuit,avusei neplăcuta surpriză să observ că nu pot să o încarc pe site,fiindcă marea operă a lui Dante avea parolă şi Scribd.com nu permite să încarci asemenea lucrări pe frumosul lor site .

Desigur,fusei dezamăgit,dar cum îl consider pe Dante alături de Simeon noul Teolog,poeţii de curte ai sufletului meu,nu putui accepta o asemenea ofensă şi începui să caut pe net programe de spart parole ale PDF-urilor,şi imediat le găsi .Primul program era cu plată şi dezcodifica doar jumătate de carte,iar cel de al doilea nu puse niciun fel de probleme, FreewarePDFUnlocker ,program gratuit care îşi făcui treaba rapid şi eficient ca noi toţi acum să ne putem bucura de Divina Comedie fără oprelişti şi fără mâhnire .

Voi putea în sfârşit să încarc pe Scribd şi cele vreo 15 cărţi de Paul Goma pe care le păstrez în computer ,deranjându-mă mult neputinţa de a le face publice pe YouTube cărţilor electronice tocmai din cauză că sunt criptate !

Fără titlu

Clic pe imagine ca să citeşti cartea în format PDF!

Lectură plăcută

P.S.

Din nefericire nu mai găsesc cărţile lui Goma în computer,sper că nu le-am şters cumva,că iarăşi va trebui să le caut pe net!

Advertisements

2 Comments »

  1. Bună seara, îmi cer scuze pentru răspunsul întîrziat… Desigur, sunt de acord cu schimbul de link-uri, v-am şi adăugat. Să ne citim cu bine 🙂

    Comment by Angela Tocila — June 28, 2011 @ 22:42 | Reply

  2. Seară bună !

    Nu-i nicio problemă atâta timp cât şi eu am uitat de propunerea făcută ,adăugându-vă doar acuma ! 🙂

    Comment by Micael Nicolas — June 29, 2011 @ 01:26 | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: