Micael Nicolas's Blog

July 30, 2011

Filed under: Muzică de Calitate — Micael Nicolas @ 05:30

Semnal M – Râul

Rugă – Vali Sterian – versuri de Corneliu Coposu

Advertisements

4 Comments »

 1. mulţam că îmi popularizezi “clipul” (că de fapt e un slideshow, nu-i tocmai clip); o piesă chiar deosebită a celor de la Semnal M, din ale cărei versuri poate că am avea ceva de învăţat. frumoasă şi “Ruga”, iar de acolo iar am avea foarte, foarte multe de învăţat. un weekend fain!

  Comment by papornitacuvorbe — July 30, 2011 @ 12:39 | Reply

 2. Aşa este ! Mi-a plăcut treaba pe care ai făcut-o,de aceea am şi preluat cele două melodii. Trebuie să recunosc că am dat de “tânărul tău blog” azi dimineaţa,din întâmplare,când mi-am verificat poziţia în Zelist ,mi-a plăcut ceea ce am văzut la tine şi chiar dacă tu esti anti-PDL-ist ,iar eu PDL-ist (asta şi din lipsă de alternativă reală,între noi fie vorba ,nu pot să-i înghit pe PSD-işti ) 🙂 ,apreciez lucrurile bine făcute ,iar blogul tău se numără printre ele .

  Te-am adăugat la rându-mi în BlogRoll-ul meu,doară eşti unul dintre puţinii membri ai campaniei : “Nu fi prost ,nu fi manelist” ! 🙂

  Cu bine !

  Comment by Micael Nicolas — July 30, 2011 @ 20:39 | Reply

 3. mulţam de aprecieri; sincer vorbind, simpatiile sau antipatiile politice ar trebui să fie treaba proprie şi personală a fiecăruia, dar, din păcate, majoritatea nu pot trece peste ele; că tu ai trecut nu poate decît să mă bucure. în altă dezordine de idei, eu nu sunt anti-pdl, sau mai corect spus nu sunt numai anti-pdl; nici unul dintre partidele politice de la noi nu îmi inspiră nici cea mai mică urmă de simpatie, pentru că practic nici unii nu au făcut nimic pentru ţară, au făcut doar pentru ei. în ziua ultimelor alegeri prezidenţiale (turul întîi) eram prin Tîrgu Mureş, oraş în care am fost de zeci de ori, însă niciodată nu am avut timp să vizitez grădina zoologică. cum era duminică şi eram mai liber, aveam două opţiuni: fie să mă duc la vreo secţie de votare şi să votez pe cineva dintr-o listă care aducea foarte bine cu o grădină zoologică, fie să mă duc la grădina zoologică şi să văd nişte animale drăguţe. normal, am optat pentru a doua variantă, şi cred că am fost mult mai cîştigat. 🙂
  eu nu văd nici pdl-ul ca pe o opţiune, ceea ce au făcut în ultimii ani îi descalifică, după cum psd-ul, pnl-ul, pc-ul şi ce alte partide or mai fi mi se par nişte opţiuni la fel de nefericite. dacă momentan am mai multă treabă cu pdl-ul e pentru simplul motiv că acum ei sunt la guvernare, ei sunt mai vizibili şi chiar nu îmi place ce fac.
  că suntem puţini anti-manelişti nu mă miră, manelismul, nu neapărat ca pseudo-muzică, a cam pătruns în toate, a devenit un modus vivendi, nu ne mai interesează decît forma, chiar dacă în spatele formei nu se mai găseşte nimic.
  nu ştiu dacă am făcut o treabă bună sau mai puţin bună cu blogul ăsta al meu, oricum mă voi strădui să menţin un anumit standard, chiar dacă de multe ori mă limitez la pamflet.
  O seară plăcută şi să auzim de bine!

  Comment by papornitacuvorbe — July 30, 2011 @ 22:06 | Reply

 4. Sincer să fiu îl apreciez pe Băsescu,Boc şi pe PDL-işti pentru simplu motiv că nu uită să-i pomenească la nivel naţional sau internaţional, pe basarabenii,ăsta-i poate singurul lor punct forte ,chiar dacă prea multe nu fac nici pentru ei,însă până la actualii guvernanţi nu auzeam înainte pe nimeni din clasa noastră politică să le spună adevărul în faţă ruşilor şi ungurilor ,chiar şi la nivel declarativ !Aceasta este un pas înainte consider eu,oricum pe criza asta economică putea să conducă orişicine,tot eram trasi în jos în vârtejul recesiunii,n-am fi scăpat cu siguranţă !

  Atâta timp cât o persoană îmi aduce agurmente logice şi pertinente în ceea ce priveşte scena politică,este o plăcere deosebită pentru mine să intru în conversaţie cu aceea,indiferent dacă opiniile noastre converg sau nu,sunt adeptul diversităţii atâta timp cât mi se lasă nestigherită, libertatea de alegere…,cât despre manelişti nu mă supără muzica în sine,cât textele lor tâmpite despre infatuare,bani şi femei ! 🙂

  O zi bună ,că-ţi răspund aproape de dimineaţă ! 🙂

  Comment by Micael Nicolas — July 31, 2011 @ 03:35 | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: