Micael Nicolas's Blog

January 20, 2012

Vechii ciumpalaci infecţi din politică versus noii ciumpalaci frumosi din piaţă!

Filed under: Politica aşa cum o văd eu. — Micael Nicolas @ 17:13

Ciumpalacii infecţi din politică, au reuşit prin simpla lor prezenţă opozantă din piaţă, să strice toată atmosfera curată,proaspătă, inocentă din stradă! A fost deajuns pentru fiecare,îmi inchipui eu, să-l vadă pe primarul porno al Constanţei alături de amazoanele sale nimfomane adunate de prin cluburile de noapte de la malul mării, să mai creadă că o schimbare morală, de substanţă se va produce în societate în cazul alegerilor anticipate.

Politicienii au dovedit încă o dată că sunt surzi sau şi mai rău,autişti la mesajul pieţii! Să ne reamintim ce strigă piaţa,oare nu cumva PDL+USL=Aceiaşi mizerie! Ok,atunci haideţi să-i luăm la puricat pe liderii USL, să vedem dacă piaţa are într-adevăr dreptate sau ba. Ce au făcut bun aceşti oameni pentru societatea românească din `90 încoace, că se pare că singurul lor avantaj pe care-l tot clamează public este acela banal, infiorător de banal,că ei nu sunt comunişti, aşa ca Boc sau ca ultimul comunist al ţării, Băsescu. Bun,să zicem că argumentul ăsta ţine şi stă în picioare, deşi povestea asta cu comuniştii nu mai impresionează pe nimeni din ţara asta, cu atât mai puţin pe cei ieşiţi în piaţă, doar că eu vreau să-i judec pe acesti lideri ce vor puterea în ţară,după alte criteri, noi,aşa ca vremurile pe care le trăim.

Toţi îl acuză pe Băsescu că a furat şi a vândut flota României, eu zic să lăsam istoria să judece acest episod, că justiţia este şi va rămâne în continuare neputincioasă şi oarbă, chiar dacă acesti juni dornici de afirmare mediatizată vor câstiga în sfârşit puterea politică. Pe mine altceva mă interesează, altceva îmi doresc să aflu despre viitorii înalţi lideri ai ţării şi anume: Ce legi au promovat aceştia din urmă pe vremea când erau simpli parlamentari sau şi mai mult,ce legi au adoptat din poziţiile de ministrii pe care ambii le-au ocupat mai mult sau mai puţin timp în guvernări diferite. Ponta a fost mai întâi secretar al guvernului Năstase, mai apoi a fost ministru justiţiei pentru câteva luni în alianţa cu PDL-ul, Antonescu a fost ministrul sportului în guvernarea Tăriceanu.

Oare Ponta a îmbunătăţit cu ceva soarta justiţiei din România în perioada scurtă în care a avut în mână destinele ei, aţi auzit voi vreo frântură de laudă venită de la Brusselles la adresa acestui om sau dimpotrivă Antonescu a ridicat vreo amărâtă de sală de sport ori s-a zbătut ca un leu în guvern, ca unii dintre puţinii oameni care fac cinste acestei ţări,să fie răsplăţiţi pe măsura valorii lor şi să se antreneze aici,pe pământurile unde s-au născut, iar nu afară printre străini, aţi auzit voi ceva din toate acestea,şi dacă n-aţi auzit,de ce măi, oameni buni denaturaţi mesajul pieţei şi vreţi alegeri anticipate!

Pe cine să votăm, n-avem pe cine, asta-i marea noastră dramă, atunci de ce să ne grăbim, oare vrem cu tot dinadinsul să fim furaţi şi păcăliţi încă o dată, sau mai bine aşteptăm să sosească alegerile la termen şi profităm de răstimpul acesta, făcându-ne o impresie cât mai clară despre oamenii de pe plan local care ne-ar putea reprezenta cât mai bine la nivel naţional,de ce să mai votăm partide sau platforme politice când putem vota direct oamenii de treabă uninominal, trimiţându-i în parlament şi acolo să se sfâşie între ei pentru drepturile noastre!

Advertisements

2 Comments »

  1. Vreti o viata mai buna si un viitor mai fericit copiilor nostrii trebuie sa ascultati aceasta vechi si inaltatoar strigat la lupta … Avanti Popolo – Bandiera Rossa .MOARTE CAPITALISMULUI BARBAR ,daca nu vom invinge sobolanii,vom fi sclavii lor pana la moarte!!! sa iesim cu totii sa scuturam ROMANIA de viermii politici care de 22 de ani ne mananca de vii sistematic. LIBERTATE TE IUBIM, ORI INVINGEM ORI MURIM

    Comment by ADRIAN — January 23, 2012 @ 09:48 | Reply

  2. Ok, şi cu ce să înlocuim capitalismul, sper că nu vreţi să ne întoarcem iarăşi la comunism?!

    Comment by Micael Nicolas — January 23, 2012 @ 11:27 | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: