Micael Nicolas's Blog

June 5, 2012

Facebook, saitul în sait, în mediul online!

Filed under: IT & Programe — Micael Nicolas @ 13:03

E o pierdere de vreme facebok-ul ăsta, ajunge să te condiţioneze într-o anumită măsură la doar ce postează ceilalţi, a devenit un fel de televiziune prin cablu, doar că în loc de 130 de programe câte prindem în mod obişnuit prin cablu, pe facebook putem avea sute sau mii de surse aparent independente în fucţie de cât de mulţi amici avem fiecare în listă, însă chiar şi aşa ştirile sunt asemănătoare între ele, exact ca-n jurnalele tv, cu alte cuvinte: Aceiaşi Mărie cu altă pălărie!

Unii spun că facebookul crează dependenţă, o prostie, pun pariu că dacă o lună, două, nu-i voi mai acorda nu neapărat importanţa de acum, ci interesul prezent, şi voi uita ce este facebookul.

Reţelele ăştia de socializare nu-s nimic altceva decât un fel de sait în sait, fac tot posibilul să te ţină prins doar înăuntru, adevărul că paginile de facebook sunt într-adevăr foarte utile, când sunt alăturate unui blog sau unui websait, poţi să postezi acolo tot ceea ce n-ai putea să o faci pe blog fără să-l încarci prea mult, şi fără să-i strici simplitatea şi designul. Avantajul alăturării efective a unei pagini de facebook unui blog este acea posibilitate nesperată de a posta informaţii scurte ce au legătura cu tematica blogului fără să schimbi sau să adaugi nimic pe blog, şi asta cu permisiunea de a urmări fluxul de noi informaţii de pe pagină, fără să ai efectiv cont de Facebook.

Singurul impediment real în toată această poveste este acela că nu poţi comenta, nici vedea comentariile altora şi nici da like-uri pe pagina de facebook, atât, în rest poţi citi articolele postate acolo fără nicio greutate. Asta şi posibilitatea de a-ţi bucura sufletul de multele pachete de imagini încărcate pe facebook cu uşurinţă sunt principalele avantaje ale acestei reţele de socializare încă la modă, în rest nu impresionează prin nimic altceva!

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: