Micael Nicolas's Blog

Despre acest blog

Am devenit blogger dintr-o întâmplare,la început nici n-aveam idee ce înseamnă asta,primul blog pe care l-am vizitat a fost cel al Stelei Popa,o persoană publică din Basarabia şi trebuie să recunoscut că am destul de arţăgos în primul meu comentariu plasat pe blogul său,însă ceea ce n-am să uit niciodată este faptul că mi-a răspuns frumos şi civilizat.În acel moment în ciuda faptului că nu mi-a venit să cred că mi-a răspuns,am înţeles ce înseamnă a fi blogger şi despre toată această interactivitate rezultată din comentatorii blogului respectiv şi bloggerul însuşi.

Terminând astfel scurta introducere de rigoare am să vă spun acum despre ceea ce îmi place să scriu.Simt o înclinaţie destul de abruptă de a scrie doar despre ceea ce simt sau am simţit vreodată în viaţa de toate zilele,rar mai ating şi zona politico-socială în care trăim,de obicei scriu spre a mă înţelege pe mine însumi,spre a-mi aminti diverse momente subtile care ies la iveală doar atunci când mă aplec serios spre ele,când le introduc sub microscopul conştiinţei de sine,uneori nici mie nu-mi place ce găsesc acolo ,trecându-le astfel sub tăcere,alteori îmi iau inima în dinţi,îmi amintesc că sunt un anonim pentru voi şi le scriu,le dau voie gândurilor să spună în cuvinte ceea ce vreau să ascund,credeţi-mă,nu-i uşor deloc să fi sincer cu tine însuţi şi să le mai dai şi altora posibilitatea de a mă înţelege aşa cum sunt !

De obicei,omul modern de astăzi îşi ia o multitudine de identităţi false în mediul virtual,se dă ceea ce ar vrea să fie,să ajungă,dar rareori spune clar ceea ce este,ceea ce simte .Eu sunt în mare măsură exact opusul metrosexualului marilor metropole ale lumii,nu-mi prea pasă cum arăt,ar fi si ciudat să-mi pese prea mult handicapat fiind,eu pun preţ,poate prea mult uneori doar pe ceea ce simt,nici măcar gândul,raţiunea nu o apreciez la adevărata ei valoare aşa cum se întâmplă la cei cu egoul umflat artificial şi caraghios în pene,pentru mine raţiunea este oligofrena simţirii,raţiunea este clovnul înţelegerii,nu ai cum să înţelegi cu adevărat ceva fără să simţi !

Pe lângă aceste mostre de disecare a propriului meu eu`,veţi mai găsi aici şi foarte multă muzică bună,videoclipuri originale pe care nici pe YouTube nu le mai găsiţi la fel de uşor ca odinioară,dacă cumva veţi dori să-mi preluaţi muzica intraţi pe contul meu Neogen.Ro şi sunteţi liberi să alegeţi şi să preluaţi pe blogurile voastre tot ceea ce vă place,iar dacă veţi simţi plăcerea să o ascultaţi pe blogul meu,atunci mai deschideţi o pagină a acestui blog în motorul d-voastră de căutare şi ascultaţi muzica ce vă place în timp ce mai rulaţi citind cugetările mele !

Bun venit ! 🙂

Vă place designul acestui blog,găsiţi utile şi folositoare informaţiile aici,atunci nu ezitaţi să preluaţi linkul sau banerul meu pe blogurile sau web-site-urile voastre ?! 🙂

5 Comments »

 1. Timpul in care traim ACTUALMENTE,este numit superficial al”VITEZEI,in care subiectii, sunt “CHITITI” in “GENERE,”de a face lucruri “MARUNTE”,in special “AVERE”…Lucrurile EXENTIALE si care vor ramane, sunt cele pe care le faci, cu multa truda si apreciez cu “TALENT”, TU !!! FELICITARI…

  Comment by ilie sirbu — March 27, 2011 @ 12:54 | Reply

 2. Mulţam !

  Să fie !

  Comment by Micael Nicolas — March 27, 2011 @ 20:45 | Reply

 3. I genuinely enjoy reading on this internet site , it has wonderful content . “Words are, of course, the most powerful drug used by mankind.” by Rudyard Kipling.

  Comment by Dobre Strony Internetowe — August 20, 2012 @ 18:25 | Reply

 4. Imi place mult blogul. Bravo

  Comment by Romanii de pretutindeni — July 11, 2013 @ 11:57 | Reply

 5. Bună ziua,

  Vă contactez din partea site-ului pinkgirl.ro, pentru a ă propune un parteneriat între site-urile noastre: un schimb de linkuri sau advertoriale, mai precis, pentru o mai bună poziționare în rezultatele de pe motoarele de căutare.

  Pentru a fi o legătură cât mai eficientă, propunerea noastră este un schimb de link-uri încrucișat sau de advertoriale.

  În ceea ce privește site-ul pinkgirl, menționez faptul că este un blog personal, are o vechime de șase ani și conține peste 700 de articole. Page authority pentru acest site este 27, domeniu authority este 15, iar moz rank 4.

  Aștept răspunsul dvs.,
  Toate cele bune,
  Lidia – PinkGirl.ro

  Comment by Girl Pink — February 1, 2016 @ 16:36 | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: